POZOVITE NAS
+063 10 33 413
LOKACIJA
Bulevar Oslobođenja 17, Čačak
Stefan Poledica
Rođen je 10. og decembra 1991. godine u Čačku. Još od ranih srednjoškolskih dana dok se aktivno bavio fudbalom želja mu je bila da jednog dana postane trener, gde će pomagati drugima da postanu bolja verzija sebe. Aktivno trenira već punih sedam godina. Njegov način rada sa klijentima je prevashodno baziran na funkcionalnim vežbama. Tim načinom treninga dobija se, ne samo dobar izgled nego puna funkcionalnost tela za svakodnevne aktivnosti. Uživa posmatrajući kako se njegovim klijentima dešavaju pozitivne transformacije. Znajući da je u to njegova uloga velika, čini ga ispunjenim. Jedan od njegovih većih uspeha je treće mesto na Balkanskom šampionatu u street workout-u, a sigurno najveći su zadovoljni klijenti.
Andrija Simeunović Od samog detinjstva eksplozivnost i snaga su me vodile ka sportu. Sa svojih 7 godina počeo sam da treniram košarku, a već sa 16 sam krenuo u teretanu i posvetio se njoj kao načinu zivota. Danas, 16 godina kasnije, imam ogromno iskustvo sto se tiče treninga, zdrave ishrane i pravilnog korišćenja suplementacije. Postao sam i profesionalac. Na IFBB takmičenju u bodybildingu osvojio sam četvrto mesto u kategoriji Classic BB. Moj izgled je moja lična karta. Ja sam tu da vam pomognem ukoliko želite: povećanje mišićne mase, program za mršavljenje, eksplozivni trening, trening snage, program ishrane. Garantujem vam da ćete uz mene doziveti fitness kao način zivota!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.