POZOVITE NAS
+063 10 33 413
LOKACIJA
Čačak, Srbija
Ivan Krunić
је licencirani fitnes instruktor i personalni trener. Od ranog detinjstva је u sportu. Bavio se pre svega fudbalom, ali ga je uvek više interesovala organizacija treninga, sam trening i fizička priprema. Više od dvanaest godina radi u fitnes centrima. Као neko ko je u školi važio za dobrog matematičara, posebno su mu zanimljiva testiranja i dijagnostika, kako bi u radu sa rekreativcima, a posebno sportistima, mogao biti što precizniji i konkretniji u kreaciji trenažnog procesa. Sa velikom pažnjom prati i primenjuje sve iz oblasti ishrane i suplementacije.
Stefan Poledica
Rođen je 10. og decembra 1991. godine u Čačku. Još od ranih srednjoškolskih dana dok se aktivno bavio fudbalom želja mu je bila da jednog dana postane trener, gde će pomagati drugima da postanu bolja verzija sebe. Aktivno trenira već punih sedam godina. Njegov način rada sa klijentima je prevashodno baziran na funkcionalnim vežbama. Tim načinom treninga dobija se, ne samo dobar izgled nego puna funkcionalnost tela za svakodnevne aktivnosti. Uživa posmatrajući kako se njegovim klijentima dešavaju pozitivne transformacije. Znajući da je u to njegova uloga velika, čini ga ispunjenim. Jedan od njegovih većih uspeha je treće mesto na Balkanskom šampionatu u street workout-u, a sigurno najveći su zadovoljni klijenti.
Filip Ostojić
Rođen je 1993. u Čačku. U Teretani Maximus na poziciji fitnes instruktora je od 2014. godine, a od 2017. godine i kao licenirani personalni trener od strane IFBB akademije za sport. 2019. godine završio je fakultet za Sport i Fizičko vaspitanje i dobio zvanje profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Takmičarski i rekreativno se bavi bodibildingom, a dugogodišnje iskustvo bavljenja sportom i treninga u teretani prenosi na svoje klijente. U svom dosadašnjem takmičenju i bavljenju bodibildingom imam dve srebrene i jednu bronzanu medalju osvojenu na prvenstvu i kupovima u bodibildingu u IFBB federaciji. Treninge drži prema zahtevima klijenta - bilo da se radi o mišićnoj hipertorofiji (uvećanju mišične mase) ili redukaciji telesne težine. Prema vašim zahtevima piše plan ishrane, treninga i pravilne upotrebe suplementacije i detaljno prati vaš napredak. U svojem dosadašnjem radu ima puno zadovoljnih klijenata. Moj moto je RED, RAD I DISCIPLINA koja je ključ uspeha.
Andrija Simeunović
Od samog detinjstva eksplozivnost i snaga su me vodile ka sportu. Sa svojih 7 godina počeo sam da treniram košarku, a već sa 16 sam krenuo u teretanu i posvetio se njoj kao načinu zivota. Danas, 16 godina kasnije, imam ogromno iskustvo sto se tiče treninga, zdrave ishrane i pravilnog korišćenja suplementacije. Postao sam i profesionalac. Na IFBB takmičenju u bodybildingu osvojio sam četvrto mesto u kategoriji Classic BB. Moj izgled je moja lična karta. Ja sam tu da vam pomognem ukoliko želite: povećanje mišićne mase, program za mršavljenje, eksplozivni trening, trening snage, program ishrane. Garantujem vam da ćete uz mene doziveti fitness kao način zivota!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.