POZOVITE NAS
+063 10 33 413
LOKACIJA
Bulevar Oslobođenja 17, Čačak
:: FIT PASS partner :: Bogat CARDIO sadržaj :: Mogućnost personalnih i grupnih treninga :: Veliki parking za automobile i bicikle :: Besplatan Wi-fi za korisnike teretane :: Mogućnost rentiranja peškira za trening :: Besplatan Stoni tenis za članove teretane :: Obavezna oprema: odeća za trening i čiste patike
TERETANA MAXIMUS se prostire na 450 m2. U sklopu teretane se nalaze muška i ženska svlačionica sa ormarima za stvari i tuš kabinama, prostorija za stoni tenis i prostorija za funkcionalne treninge. Prijatan ambijent sa ventilacijom i klimatizacijom upotpunjuju sprave renomiranog proizvođača “Panatta Sport”. Teretana Maximus akcenat stavlja na higijenu i čistoću prostora koji je, zbog toga što se nalazimo na prvom spratu poslovne zgrade, ispunjen prirodnom svetlošću i čistim vazduhom. Jako nam je bitno da se sve vreme boravka osećate prijatno, a za to će se pobrinuti ljubazni i profesionalni instruktori, koji će vas uputiti u programe treninga, bilo da ste početnik Ili profesionalni sportista. ::: Cenovnik za muškarce, mesec dana 2400 dinara, cena dnevnog treninga 300 dinara. Za žene, mesec dana 2000 dinara, cena dnevnog treninga 200 dinara. Cena je data za korišćenje kompletnog sadržaja teretane, osim personalnih i grupnih treninga. Za uplatu tri meseca i vise odjednom odobravamo popust!
Naš cilj nije da privučemo klijente koji će se zadržati mesec Ili dva, već da kvalitetom i profesionalnošću iste zadržimo i naučimo ih da vežbanje u teretani nije obaveza i moranje već način zdravog života! Put od hiljadu Kilometara počinje jednim korakom! Postanite deo Maximus tima!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.